Proběhlé kurzy
Gurmánské menu
Paštika z kuřecích jatýrek s cibulovým chutney
Špíz z pravé svíčkové, vepřové panenky a zeleniny s domácím americkým bramborem
Flank steak s grilovanou kukuřicí
Pepřová omáčka
Čokofondán s lesním ovocem
Kurz vaření pro děti II.
Krémová rajčatová polévka se smetanou
Špagety s lososem, špenátem a smetanou
Špagety s cherry rajčaty, mozzarellou a bazalkou
Celozrnné palačinky s medovými jablky a ořechy
Kynutá těsta
Kváskový chléb
Loupák
Domácí pizza
Grissini
Avokádový dip
Tvarohová pomazánka
Kurz vaření pro děti
Podzimní dýňová polévka s praženými semínky
Zeleninové hranolky s dipem ze zakysané smetany
Mix listových salátů s kozím sýrem a dresinkem Vinaigrette
Bezlepkové tvarohové muffiny s ovocným rozvarem
Burger menu pro děti
Domácí mini burgery
- s hovězím masem a chedarem
- se slaninou a vejcem
- s grilovaným kuřecím masem a mozzarellou
Salát Coleslaw
Donuty s čokoládovou polevou
Kuře od A do Z
Kuřecí vývar s nudlemi
Plněná kuřecí roláda
Rizoto z rýže arborio s kuřecím masem
Pečené kuřecí špalíčky se zeleninou
Italské menu III.
Bruschetta al pomodoro
- předkrm z čerstvého pečiva a rajčat
Ravioli ricotta e spinaci
- plněné těstoviny s ricottou a špenátem
Lasagne alla bolognese
- zapečené těstoviny s masem a rajčaty
Cantuccini
- sušenky, které vás příjemně zahřejí
Štrúdl nejen jako sladká tečka
Losos se špenátem pečený v pivním štrúdlovém těstě
Panenka a losos pečené v pivním štrúdlovém těstě s mixem listových salátů
Švestkový štrúdl s vanilkovou zmrzlinou
Steakové menu
Trhaná bůvolí mozzarella s olivami, sušenými rajčaty a chilli papričkou
Rib Eye steak s pepřovou omáčkou
Pečené americké brambory s omáčkou salsa werde
Čokoládový krém z mascarpone s ovocem
Italské menu II.
Salát caprese
Ciabata se sušenými rajčaty
Toskánská fazolová polévka
Domácí těstoviny s kuřecím masem, sušenými rajčaty, smetanou a bazalkou
Nízkosacharidové menu
Špenátová omeleta s dipem z modrého sýra a kysané smetany podávaná na zeleninovém salátku
Masový špíz se zeleninovými hranolkami a dipem z avokáda
Rýžové rolky se zeleninou a tahini pastou
Domácí tvarohová zmrzlina
Středomořské menu
Bruschetta s olivami, rajčaty a mozzarellou
Rizoto z rýže arborio s lososem, cherry rajčaty a tymiánem
Čokoládový krém z mascarpone s čerstvým ovocem
Slavnostní a chutné menu pro náročné.
Paštika z kuřecích jatýrek s cibulovým chutney
Špíz z pravé svíčkové, veprové panenky a zeleniny s domácím americkým bramborem
Flank steak s grilovanou kukuřicí
Pepřová omáčka
Čokofondán s lením ovocem
Veganské menu
Menu, které není určené jen pro vegany.
Harira - marocká luštěninová polévka
Burger s uzeným tempehem a grilovanou zeleninou
(není burger jako burger - my začneme tím, že si upečeme vlastní housku)
Roláda s tahini krémem
Pomazánka z červené čočky
Cizrnový hummus
Italské menu
Italové si jídlo užívají, a tak si jejich oběd či večeře nevystačí jen s jedním chodem.
Antipasti
Tagliatelle alla carbonara, Tagliatelle all´arabiata
Secondi piatti
Losos pečený s pestem (Salmone in pesto) s grilovanou polentou
Dolci
Ricottové placičky s medem
Rare, medium, well done. Každému vyhovuje něco jiného. Na kurzu se naučíte připravit steak v úpravě, která bude vyhovovat právě vám a ukážeme si i vhodné přílohy.
Rib Eye steak s bylinkovým máslem
Grilovaná zelenina s bazalkovým pestem
Bramborové soudky s lučinou
Domácí bagetka
Steakové menu
Potrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku?
Hovězí Rib Eye steak na grilu s pepřovou omáčkou
Plněné žampiony pečené na grilu
Pečené brambory s omáčkou salsa werde
Grilovaná zelenina s bylinkami
Jak na dětské svačiny
Chybí vám inspirace a zajívá vás jak oživit dětské školní svačiny?
Přijďte na kurz věnovaný právě tomuto tématu.
Loupák - klasika po domácku, sladký rohlík z jemného těsta
Houstičky bez kynutí - když potřebujete něco rychlého
Kváskový chléb
Čočková pomazánka, tvarohová pomazánka, pomazánka z červené řepy
Bylinkové máslo
Domácí müsli s bílým jogurtem a ovocem
Zpět na aktuální kurzy vaření