Kurzy vaření

Chcete se naučit vařit?

Úplně od základů nebo si zdokonalit Váš kuchařský um? Rádi byste překvapili svou drahou polovičku vlastnoručně uvařenou večeří? A nebo se chcete blýsknout před přáteli, které jste pozvali na svojí garden party?

Jste na správném místě, protože jen recept z Vás kuchaře neudělá... :-)

Tříhodinový individuální kurz probíhá přímo ve Vaší kuchyni, dle Vašich požadavků.

Vybrat si můžete také z kurzů, které vedu ve škole vaření Krejcar.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Těším se na společné vaření s Vámi!

Aktuálně vypsané kurzy vaření

24. 3. 2018 od 14 hodin

Jak na dětské svačiny

Chybí vám inspirace a zajívá vás jak oživit dětské školní svačiny?
Přijďte na kurz věnovaný právě tomuto tématu.

Loupák - klasika po domácku, sladký rohlík z jemného těsta

Houstičky bez kynutí - když potřebujete něco rychlého

Kváskový chléb

Čočková pomazánka, tvarohová pomazánka, pomazánka z červené řepy

Bylinkové máslo

Domácí müsli s bílým jogurtem a  ovocem

Přihlášky na kurz zde.

2. 2. 2018 od 17 hodin

Gurmánské menu

Slavnostní a chutné menu pro náročné.

Paštika z kuřecích jatýrek s cibulovým chutney

Špíz z pravé svíčkové, veprové panenky a zeleniny s domácím americkým bramborem

Flank steak s grilovanou kukuřicí

Pepřová omáčka

Čokofondán s lením ovocem

17. 4. 2018 od 17 hodin

Italské menu

Italové si jídlo užívají, a tak si jejich oběd či večeře nevystačí jen s jedním chodem.

Antipasti

Tagliatelle alla carbonara, Tagliatelle all´arabiata

Secondi piatti

Losos pečený s pestem (Salmone in pesto) s grilovanou polentou

Dolci

Ricottové placičky s medem

23. 2. 2018 od 17 hodin nebo

2. 3. 2018 od 17 hodin

Steakové menu

Rare, medium, well done. Každému vyhovuje něco jiného. Na kurzu se naučíte připravit steak v úpravě, která bude vyhovovat právě vám a ukážeme si i vhodné přílohy.

Rib Eye steak s bylinkovým máslem

Grilovaná zelenina s bazalkovým pestem

Bramborové soudky s lučinou

Domácí bagetka

13. 3 . od 17 hodin

Veganské menu

Menu, které není určené jen pro vegany.

Harira - marocká luštěninová polévka

Burger s uzeným tempehem a grilovanou zeleninou

(není burger jako burger - my začneme tím, že si upečeme vlastní housku)

Roláda s tahini krémem

Pomazánka z červené čočky

Cizrnový hummus

Přihlášky na kurz zde.

Kurz na přání

Máte jinou představu?

Kontaktujte mě s podrobnostmi.

Za zveřejněné fotografie děkuji všem zúčastněným a dále česko-německému portálu ahoj.info, pro který jsem kurz vaření pořádal.